TMS werkt mee aan shutdown bij chemiebedrijf Eastman

17 april 2015

In de fabriek van Eastman in Middelburg worden ruim tachtig verschillende harsen geproduceerd die worden toegepast in de kleefstoffen-, rubber- en kauwgomindustrie. Om de fabriek goed te laten functioneren wordt er regelmatig een onderhoudsstop gedaan. TMS Industrial Services werkte hier met een aantal medewerkers aan mee.

Dertien medewerkers van TMS werkten mee ter ondersteuning van de technische dienst van Eastman. Onder supervisie van Eastman werden er door onze monteurs sleutel werkzaamheden uitgevoerd (stekers plaatsen, afsluiters wisselen, koelers open en dicht maken, etc).

Eastman was erg tevreden over het verloop van de shutdown en over de samenwerking met TMS Industrial Services. We ontvingen positieve feedback van de stopmanager en de monteurs van Eastman over het veiligheidsbewustheid van het personeel, mede door de contactmomenten met de veiligheidskundigen van TMS en Eastman. De samenwerking werd zelfs zo positief ervaren dat er een nieuwe aanvraag bij TMS ligt voor ander sleutelwerk. Hiermee toont TMS wederom dat we: Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.