TMS behoort tot de best presterende contractor op Total TRA

20 april 2015

Op de jaarlijkse contractorevaluatie van Total ontving TMS Industrial Services een nominatie voor de best presterende contractoren van Total TRA.

Op donderdag 2 april 2015 vonden de jaarlijkse contractorevaluaties van het Total platform plaats. Hierbij deed de werf TRA van TMS mee in de categorie van contractoren die meer dan 25.000 uur op jaarbasis presteren. Alle contractoren werden beoordeeld op drie criteria: S-Score (veiligheid), P-Score (Prestaties) en de G-Score (globaal), dit laatste bestaat uit een vragenlijst over de werking van de contractor ingevuld door Total medewerkers. Dit jaar viel ons het genoegen om genomineerd te worden in deze categorie, wat wil zeggen dat TMS tot de drie best presterende contractoren op de TRA behoord. 

Deze knappe prestatie kon uiteraard enkel verwezenlijkt worden door de dagdagelijkse inzet van het hele TMS team dat werkzaam is op TRA. Zowel de mensen van inspectie, onderhoud, als de smeertoer zetten zich continu in om een betrouwbare, kwaliteitsvolle en veilige service aan onze klant te bieden. Het behalen van deze nominatie is dan ook een mooie erkenning van het werk dat wij uitvoeren op TRA. Bedankt en proficiat aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat! Moge het een drijfveer zijn om volgend jaar nog een beter resultaat te behalen en zich te blijven inzetten voor een service die: Niets aan het toeval overlaat.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.