Trappentoren

Een stevige montageklus van onze vestiging in Tienen : Deze trappentoren van 3 verdiepingen hoog, in gegalvaniseerd staal, werd in onze werkplaatsen geprefabriceerd. De onderdelen werden op locatie gemonteerd en de 8 ton wegende toren werd dan met een spectaculaire hijsklus naar zijn definitieve plaats gehesen en bevestigd . Het spreekt voor zich dat we […]

Sleutelwerken

Wij voeren sleutelwerken uit in het kader van onderhoud en installatie: Manuele precisiemontages en -assemblages In- en uitbouwen van mechanische onderdelen Oppervlakken bij- of afwerken Controle van constructies (roosters, trappen, leuningen) Certificaten Uiteraard kan TMS Industrial Services het ISO 9001 en het VCA-P certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. Uiteraard […]

Herstelling en aanpassing tank

Herstelling en aanpassing van een 20m³ kunststof tank bij onze klant VWR Avantor. De tank werd hersteld met polyesterdoeken en lijm met harder . Verder werden nog HDPE leidingen van ø63 en ø110 geplaatst, een persluchtleiding voor de pomp en een beluchtingssysteem . Werken in besloten ruimten vraagt om heel wat veiligheidsmaatregelen zoals aangepaste pbm’s […]

Installatie van een gaswasser

Naast onze corebusiness (industrieel onderhoud) werkten we in 2021 ook aan heel wat mooie projecten . Net voor het eindejaar werd deze installatie van een gaswasser afgerond. Het leidingwerk werd in onze werkplaatsen geproduceerd, en vakkundig gemonteerd door onze specialisten . Ook in 2022 zullen we #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Trappentoren

Net voor het jaareinde lag dit oversized cadeau nog onder de kerstboom : Een trappentoren als deel van de verbouwing van onze kantoren in Tienen . Geproduceerd in onze werkplaatsen en afgelopen weekend gemonteerd door onze eigen mensen . Een mooie en functionele eyecatcher waarmee we #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Een industriële installatie voor warmterecuperatie

Deze uit de kluiten gewassen industriële installatie voor warmterecuperatie bestaande uit vier trechters, een buiskanaal en een rechthoekig kanaal werd in onze werkplaatsen geproduceerd , en werd afgelopen week bij onze klant Citrique Belge gemonteerd . Een stevige opdracht in het kader van verduurzaming van de industrie . Citrique Belge kan op deze wijze tot […]

Renovatie van containers voor SUEZ

Renovatie van containers voor onze klant SUEZ Belgium: Deze containers werden in onze werkplaatsen hersteld en gerenoveerd , zodat ze terug aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Ook deze klant wil duidelijk #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Installatie van een gaswasser

Een montageklus waar heel wat hijswerk aan te pas kwam : De installatie van een gaswasser met bijhorend leidingwerk voor een bedrijf in de verwerking van grondstoffen. Het buizenstelsel werd in onze werkplaatsen geproduceerd, want hierbij wou de klant #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Uit de kluiten gewassen klep

Een uit de kluiten gewassen klep werd door onze vakmensen gedemonteerd, vervangen, en wordt nu terug gemonteerd . TMS Industrial Services beschikt over gespecialiseerde werkplaatsen in België en Nederland, voor al uw kleppen en appendages . Ook hierbij zullen wij #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Systeem voor warmteterugwinning

Een mooi project voor onze klant Citrique Belge in Tienen: 4 van deze trechters met bijhorende buisstukken zullen geproduceerd en geïnstalleerd worden in een systeem voor warmteterugwinning . Ook bij ‘groene’ projecten willen we #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.