TMS breidt service in kleppen uit in nauwe samenwerking met Groth Corporation

23 april 2015

TMS Industrial Services kan naast de regelkleppen en hogedrukveiligheden ook service aanbieden voor de lage druk veiligheden van Groth Corporation.

Groth Corporation is al meer dan 50 jaar fabrikant van hoog kwalitatieve lage druk kleppen, vacuüm kleppen, noodkleppen en vlamdovers. Daardoor heeft dit productgamma op dit moment een vooraanstaande positie in dit industrieel segment. Sinds 1 januari bieden wij aan onze klanten de service en de verkoop aan, zowel voor projecten als voor vervanging. Al langer is TMS erkend servicecenter van grote merken zoals Dresser (Consolidated) en Masoneilan. Deze service is nu dus ook uitgebreid door de producten van Groth Corporation aan te kunnen bieden. 

Graag gaan wij met u eens in gesprek over de producten van Groth Cooperation. De specialisten van TMS Industrial Services helpen u graag met het oplossen van vraagstukken op het gebied van pumps & valves. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathias De Cock of Frank Van Royen te bereiken per e-mail via Mathias.DeCock@tmsbe.com of Frank.VanRoyen@tmsbe.com.

Meer info over de producten van Groth Corporation vindt u hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.