Nico Coeman: veiligste medewerker van TMS België

28 april 2015

Vandaag, dinsdag 28 april 2015, de Internationale dag van de veiligheid en gezondheid op het werk willen we, nog meer dan op andere dagen, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers als topprioriteit bij de uitoefening van onze werken nog eens benadrukken. Hoe kunnen we dit beter doen dan op deze dag officieel bekend te maken dat medewerker Nico Coeman verkozen is tot veiligste medewerker van TMS Industrial Services België 2014.

Op Total TRA is Nico één van de werknemers die door de klant werden voorgedragen. “ Nico zet zich opmerkelijk positief en proactief in om de veiligheid te bevorderen”, aldus de klant.  Verder heeft Nico vijf kwalitatieve MOS-en ingediend en alle twaalf de toolboxen van 2014 gevolgd en/of doorgenomen. Dit wil zeggen dat Nico in geval van afwezigheid tijdens de toolbox van een bepaalde maand deze achteraf heeft ingehaald. Ook dit geeft blijk van een besef van belang van veiligheid op de werkvloer.

Het feit dat Nico dit jaar de veiligheidsaward voor de veiligste medewerker heeft ontvangen is een bewijs dat het ook voor onze jonge werknemers toch mogelijk is een positieve invloed te hebben op de veiligheid. Helemaal gezien de locatie van de klant, waar de veiligheidseisen zeer hoog zijn. Verder is het feit dat Nico deel uitmaakt van onze organisatie op TRA ook een pluim voor al onze  medewerkers en leidinggevenden op TRA waar de veiligheidsbeleving van alle TMS medewerkers het laatste jaar aanzienlijk verhoogd werd.  Dit werd ook door onze klant gehonoreerd op de jaarlijkse contractorevaluatie met een nominatie als één van de best presterende contractoren op TRA. Bij deze dus ook een dikke proficiat aan het gehele TRA team!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.