Uitnodiging TMS Toertocht voor klanten en relaties op zaterdag 6 juni

10 april 2015

Nu de krokussen nog vollop in de bloei staan en de temperaturen weer iets aangenamer worden, is het weer tijd voor het wielerseizoen! TMS Industial Services draagt sport een warm hart toe en ondersteunt een aantal sportieve evenementen, zo ook de TMS Toertocht. Namens de directie van TMS Moerdijk nodigen we u graag uit voor deelname aan deze tocht. 

TMS organiseert dit jaar voor de derde keer de TMS toerrocht op zaterdag 6 juni. Deze toertocht is bedoeld voor de klanten, medewerkers en relaties van TMS Industrial Services en de leden van TWC Zevenbergen. Ook uw vrienden of kennissen zijn uiteraard welkom. De tocht is offcicieel aangemeld bij de Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

De toertocht zal u over mooie polderwegen voeren waarbij u kunt genieten van het wonderschone Brabantse land en een klein stukje Zeeland.

Datum: zaterdag 6 juni
Startlocatie: SGZ, Galgenweg 62 te Zevenbergen

Groep 1 – 120 km (30 km/h): vertrek 8.00 uur
Groep 2 – 120 km (28 km/h): vertrek 8:05 uur
Groep 3 – 90 km (25 km/h): vertrek 8.30 uur

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig achter het SGZ gebouw. Informatie over het parkeren kunt u hier vinden. We horen graag vóór 18 mei of u hierbij aanwezig kunt zijn. U kunt zich aanmelden via Jan Broeders (via jan.broeders@tmsnl.com) met de volgende gegevens: naam, groep en evt. bedrijf.

Voor diegene die vorig jaar mee hebben gedaan aan de TMS toertocht willen we vragen jullie TMS T-shirt te dragen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.