Nieuwe werkplaats voor TMS op BASF Antwerpen

26 maart 2015

TMS België heeft de voorbije dagen zijn intrek genomen in een nieuwe gerenoveerde werkplaats op BASF Antwerpen. De voor TMS nieuwe werkplaats kreeg een flinke opknapbeurt met o.a. een nieuwe eet- en omkleedzaal.

De werkplaats biedt TMS een aantal operationele voordelen. Zo is ze veel ruimer dan de vorige, zijn de las- en werkhoeken gescheiden en beter bereikbaar en opent het mooie perspectieven voor wat onze prefab mogelijkheden betreft. Maar vooral is de werkplaats de ideale bijstand voor onze dagdagelijkse operaties in de verschillende productieinstallaties van BASF Antwerpen. Op dit ogenblik werken we er aan belangrijke herstellingen als gevolg van een inter-actie voor een van de bedrijven binnen BASF. Eddy Lauwerijssen, branchmanager van TMS: “Eigenlijk alles wat hier in de werkplaats ligt aan piping, groot en klein, is er voor.” Verder zijn er constant onderhoudsmonteurs van TMS aan het werk in de productieinstallaties. “Vandaag de dag werken we met 135 man, want we zitten nu in de piekweek. Normaal zo tussen de 90 en 100 man, dat is de basis ploeg ”, aldus Eddy.


Qua piping werkzaamheden is TMS de belangrijkste contractorfirma on site. BASF mag er op rekenen dat we bij de uitvoering van deze werken: Niets aan het toeval overlaten!

Zie meer foto’s op onze Facebook pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.