TMS levert een belangrijke bijdrage aan shutdown BMC Moerdijk

6 oktober 2014

TMS Industrial Services levert in week 38 en 39 een belangrijke bijdrage aan een succesvol uitgevoerde shutdown bij de Bio Massa Centrale (BMC) in Moerdijk.

Tijdens de shutdown werden er door TMS inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de installatie. Daarbij ging het voornamelijk om het demonteren, reviseren en (in overleg met BMC) het opnieuw monteren van diversen productieonderdelen aan doekenfilter, boiler en warmtewisselaars. Daarnaast werden er TMS medewerkers ingezet om technische ondersteuning te bieden.

Samenwerken met diverse collega’s, en ook die van andere disciplines, was van essentieel belang om deze shutdown veilig en volgens planning uit te kunnen voeren. Zo moesten er werkzaamheden in de ketel uitgevoerd worden, welke als besloten ruimten geclassificeerd is. Door goed overleg onderling en met de opdrachtgever konden alle werkzaamheden geheel veilig (zonder incidenten) en volgens planning worden uitgevoerd. De klant BMC was dan ook zeer tevreden over de werkmethodiek en communicatie.

TMS laat hierbij zien dat we bij het uitvoeren van shutdowns: Niets aan het een toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.