TMS is nu ook partner van Schroedahl voor de Benelux

8 oktober 2014

TMS Terneuzen mag vanaf heden de hoogst technologische producten van Schroedahl onderhouden in haar werkplaats in Terneuzen. Daarnaast kan TMS ook de nieuwe units en de spare parts leveren van Schroedahl. 

Schroedahl is wereldwijd een belangrijke leverancier van speciale regelkleppen van hoge kwaliteit voor industriële doeleinden en energiecentrales. Het leveringsprogramma omvat o.a. druk-, temperatuur-, niveau-, en volumeregelingen voor diverse toepassingen zoals stoomkoeling, koelwater injectie, voedingswater regelingen, pompbescherming en niveaumetingen.

In TMS Terneuzen zijn er specialisten opgeleid om deze hoog technologische producten te onderhouden en klanten de gewenste service te verlenen on-site in heel de Benelux. Dankzij de intensieve samenwerking met Schroedahl kan TMS Terneuzen gebruik maken van de kennis en de database van reserveonderdelen en deze op de meest efficiënte wijze inkopen. Hierdoor is de klant verzekerd van de kortst mogelijke doorlooptijd van de revisie. 

TMS Terneuzen kan u tevens adviseren over het programma en de diverse mogelijkheden van het gebruik van Schroedahl componenten. De specialisten van TMS Terneuzen helpen u graag met het oplossen van vraagstukken op het gebied van meet- en regeltechniek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Faassen te bereiken op het nummer +31(0)646 052 107 of per e-mail via tim.faassen@tmsnl.com.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.