TMS Industrial Services neemt ISC NV over

7 juni 2024

7 juni 2024 – TMS Industrial Services kondigt met trots de overname aan van ISC NV, een vooraanstaand Belgisch bedrijf in outsourcing van lassers, pijpfitters, monteurs en installateurs. ISC NV, gevestigd in Reet, is gespecialiseerd in de prefab van piping en collectoren voor technische ruimtes en industriële montage- en onderhoudswerken.

Onder de nieuwe structuur blijft de huidige zaakvoerder, de heer Gino Naegels, actief binnen TMS Industrial Services. Hij zal als branchmanager verantwoordelijk blijven voor zijn klanten en medewerkers, waarmee continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijven. ISC NV telt ongeveer 50 medewerkers, waaronder zowel eigen personeel als externe krachten, en realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 5 miljoen euro. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd, wat de focus op veiligheid en kwaliteit onderstreept.

Alle medewerkers van ISC NV blijven aan boord en de bestaande activiteiten worden voortgezet. Met deze strategische overname wil TMS Industrial Services zijn activiteiten in Vlaanderen versterken en de service voor haar industriële klanten verder uitbreiden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.