TMS is laureaat van de Global Contractor Award 2015 te Total Raffinaderij Antwerpen!

29 april 2016

Naar jaarlijkse gewoonte worden er op het TOTAL platform contractorevaluaties gehouden, waaraan de uitreiking van de Global Contractor Awards gekoppeld is. Helaas werden de Contractor Awards van donderdag 24 maart naar aanleiding van de tragische aanslagen op de luchthaven van Zaventem en in de metro van Brussel om veiligheidsredenen geannuleerd. Uitstel is echter geen afstel en de Awards werden dit jaar uitgereikt tijdens de Werelddag Veiligheid op donderdag 28 april. Hierbij was TMS een mogelijke kanshebber op TRA in de categorie van contractoren die meer dan 25.000 uur op jaarbasis presteren. Alle contractoren worden beoordeeld op drie criteria: S-Score (veiligheid), P-Score (Prestaties) en een vragenlijst over de werking van de contractor ingevuld door Total medewerkers, deze scores worden dan samengebracht in een G-Score (globaal).

Dit jaar kwam TMS als laureaat van de “Global Contractor Award 2015 > 25.000 uren – Total Raffinaderij Antwerpen NV” uit de bus! Wat zoveel wil zeggen als dat TMS aanzien wordt als de best presterende contractor op TRA van 2015. Dit is een mooie erkenning die onze stijgende lijn van de afgelopen jaren op vlak van veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit bevestigt. Net als vorig jaar scoorden we op alle vlakken hoger dan het gemiddelde en ook globaal gezien behaalden we de hoogste score die TMS op de werf TRA ooit heeft behaald (dit zowel voor de S-, de P- als de G-Score). 

Deze knappe prestatie kon uiteraard enkel verwezenlijkt worden door de dagdagelijkse inzet van het hele TMS team dat werkzaam is op TRA. Zowel de mensen van Inspectie, Onderhoud als Smeertoer zetten zich continu in om een betrouwbare, kwaliteitsvolle en veilige service aan onze klant te bieden. Het behalen van deze Award is dan ook een mooie erkenning van het werk dat wij als TMS uitvoeren op TRA. Moge het een drijfveer zijn voor iedereen om zich te blijven inzetten voor een service die niets aan het toeval overlaat en om dit het komende jaar te proberen evenaren.

Ook hier tonen we weer dat we: Niets aan het toeval overlaten!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.