Werelddag van de Veiligheid

28 april 2016

Vandaag 28 april is het de Internationale dag van de veiligheid en gezondheid op het werk.

Daarom willen we vandaag, nog meer dan op andere dagen, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers als  topprioriteit bij de uitoefening van onze werken nog eens benadrukken. Hoe kunnen we dit beter doen dan vandaag officieel bekend te maken dat wij onze medewerker Toon Doornberg, werkzaam bij onze klant BASF waar hij de functie uitoefent  van meestergast op de afdelingen Ammoniak /Salpeterzuur /Zwavelzuur /HPPO / Inovyn   verkozen hebben tot veiligste medewerker van TMS Industrial Services België 2015 !

Toon  is voorgedragen door de Interne Preventiedienst, zijn Branch Manager Eddy Lauwerijssen en Operations Manager Jurgen Van Osselaer,
De keuze voor Toon  werd vooral gemotiveerd door zijn veilig bewust gedrag dat hij tijdens het uitvoeren van zijn taken laat opmerken.:
  Correct opvolgen van de verschillende procedures (uitvoeren LMRA, geven van start introducties, Uitvoeren van inspectie rondgangen…)
  Positieve feedback van onze klant BASF m.b.t. veiligheid en productiviteit
  Toon is een gemotiveerde meestergast met verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft veiligheid en productiviteit ten opzichte van zichzelf, medewerkers en klant. Maakt geregeld melding van onveilige situaties volgens de procedure van TMS en neemt hierbij ook initiatief bij de klant om deze onveilige situatie kenbaar te maken !
  Toon is een voorbeeld voor al onze medewerkers en daarom zijn we fier dat we hem mogen eren als “de veiligste medewerker van TMS België 2015” 


Voor deze prestatie ontving Toon de mooi verzilverde SAM award (Safety And Me).  Het Sam trio beeldt uit dat veiligheid Horen – Zien en vooral Doen is. Drie werkfactoren die bijdragen om uw werkdag tot een goed einde te brengen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.