PRP contract gescoord bij Total Raffinaderij Antwerpen

5 november 2012

TMS Industrial Services scoort een ‘Piping Reliability Project’- contract, wat betekent dat TMS de komende drie jaar het leidingwerk zal onderhouden van de grootste en meest complexe raffinaderij van de Total groep. TMS is zeer trots met het binnen halen van dit grootschalige project en kijkt uit naar een goede samenwerking.

Als derde grootste raffinaderij in Europa staat Total Raffinaderij Antwerpen in voor de raffinage van aardolie tot benzine, diesel, kerosines & basisproducten zoals nafta, butaan en aromaten voor de petrochemie. Door haar ligging in de Antwerpse haven kan zij producten verzenden via zeeschepen, lichters en pijpleidingen. Deze pijpleidingen zullen onderhouden worden door TMS Industrial Services, waarbij zo’n 20 man dagelijks worden tewerkgesteld. Speciaal voor dit project is er een QC/QA-manager aangeworven, die continu zal zorgen voor de borging en controle van de kwaliteit.

Voor de overige activiteiten die TMS al deed, zoals constructie, warehouse, inspectie en smering, blijven mensen ingezet worden en staan los van het PRP contract.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.