Uitbreiding van diensten bij DuPont Dordrecht

1 november 2012

Sinds 2011 verleent TMS Industrial Services diensten bij DuPont Dordrecht die betrekking hebben tot het inmeten, fabriceren en monteren van plaatwerk. Echter werden deze diensten uitgebreid door de kwaliteit en flexibiliteit die TMS leverde.

Het contract is verlengd en de diensten zijn uitgebreid op het gebied van extruders. TMS heeft expertise op dit gebied en ondersteund DuPont met schroeven revisie in de schroevenshop, wat onderdeel is van de centrall shop. De centrall shop heeft ook een kleppen afdeling, die zich voornamelijk bezighoudt met revisie en het testen van appendages die vanuit onderhoud worden aangeboden. Toen de onderhoudsstop van 2012 voor de deur stond en DuPont een nieuwe Ventil test installatie had aangekocht, was expertise en kennis van kleppentesten op de Ventil machine hard nodig. TMS heeft ruime kennis op dit gebied en bood haar diensten aan. Er werden zo’n 250 appendages gereviseerd, getest en binnen de gestelde tijd weer afgeleverd bij de fabrieken voor inbouw. 
 
TMS zal zorg blijven dragen dat de gewenste kwaliteit, flexibiliteit op het niveau blijft en op maat de diensten blijft aanreiken die DuPont vraagt of nodig heeft.
 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.