Carel Jan Reuver is nieuwe voorzitter van kring Moerdijk

6 november 2012

CEO van TMS Industrial Services, Carel Jan Reuver, is benoemd tot nieuwe voorzitter van de kring Moerdijk van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging.

Na een jaar of acht als lid actief te zijn geweest in de vereniging, werd Carel Jan tot voorzitter benoemd. Als kringvoorzitter ziet hij het als belangrijkste taak om ondernemers samen te brengen en hun gezamenlijk belangen te behartigen. Hij wil met name investeren in verbetering van het industrieel klimaat, zowel lokaal als regionaal. “De industrie is de drager van onze welvaart”.
 
Daarnaast is Carel Jan ook lid van de ledenraad van de Rabobank Roosendaal en Woensdrecht en lid van de stuurgroep Maintenaince West-Brabant. Ook de andere directieleden zitten niet stil. Zo is General Manager Walter Kestens lid van bestuur VOKA Tienen (kamer Handel en Nijverheid) en voorzitter van de Businessclub Regio Tienen. Piet Moes, directeur TMS Terneuzen, is met financieel directeur Jo krijn onder andere actief in de ondernemingsvereniging Terneuzen Zuid-West. Directeur TMS Middelburg Marco de Bat is lid van de Middelburgse Bedrijven Club.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.