Nieuwe Operations Manager TMS België

10 september 2014

TMS is een bedrijf in beweging. De weg die ons bedrijf de laatste jaren aflegde is op z’n minst gezegd indrukwekkend, zowel in Nederland als in België. TMS is vandaag marktleider voor ons dienstenaanbod, en dat vooral met dank aan een gedreven medewerkersploeg die elke dag voor onze klanten het verschil maken.

Vandaag staat TMS Industrial Services voor een volgende stap.

Om onze organisatie te versterken worden voortaan alle operaties aangestuurd door een Operations Manager. Een nieuwe functie binnen ons bedrijf, met een belangrijke uitdaging voor ons, onze collega medewerkers, onze klanten, enz. Alle Business Unit Managers en Technical Office Manager van onze Belgische operaties rapporteren voortaan aan onze nieuwe Operations Manager: Dhr. Jurgen Van Osselaer.

Jurgen Van Osselaer neemt deze functie waar, samen met zijn huidige verantwoordelijkheid als BU-manager large accounts. Walter Kestens, General Manager over deze aanstelling: “Ik weet dat deze nieuwe uitdaging geschreven is op het lijf van Jurgen en wens hem dan ook van harte succes in deze nieuwe uitdaging, voor hem en voor TMS.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.