Lekkage aan sluisdeur van Zeesluis gedicht door TMS

21 november 2012

In opdracht van de Rijkswaterstaat werd door TMS Industrial Services snel en veilig een lekkage aan de sluisdeur van de Westsluis gerepareerd. 

Een storingsmonteur had een vermoeden dat er een lekkage aan de hydraulische installatie onder water was ontstaan. De deur werd droog gezet in het droogdok en er werd inderdaad een lek geconstateerd. TMS Industrial Services kreeg opdracht van de Rijkswaterstaat om deze lekkage te dichten. Omdat er een vrije en veilige doorvaart gegarandeerd moet worden, werd er 24 uur per etmaal gewerkt. Dankzij onze monteurs met vaak jarenlange ervaring op het gebied van sluizen en bruggen, zijn we er in geslaagd om snel en veilig de sluisdeur te repareren. 

De Westsluis is een onderdeel van het sluizencomplex in Terneuzen dat vanuit de Westerschelde toegang verleent tot het Kanaal Gent-Terneuzen en daarmee tot de haven van Gent. Per jaar worden de sluizen gepasseerd door ongeveer 10.000 zeeschepen, ruim 50.000 binnenvaartschepen, en een 3.000-tal pleziervaartuigen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.