Leidingwerk D1000

Een hele hoop leidingwerk D1000 in onze werkplaats in Tienen . Een project voor Tiense Suikerraffinaderij, waarvan de prefab bijna afgerond is, en de installatie over enkele weken van start gaat. Uiteraard zullen we #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Metalen kunstwerk

Metaalbewerking hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook mooi zijn. In onze werkplaats in Tienen werd dit onderdeel voor een grondstoffen productiefaciliteit gefabriceerd. Een knap stukje vakwerk dat wat ons betreft zo naar een museum kan!

Frames voor de entertainment industrie

Decor frames

TMS Industrial Services heeft ook klanten in de entertainment industrie . In onze werkplaats in Tienen worden op dit moment 120 van deze frames geproduceerd, die een gigantisch decor zullen ondersteunen. Het is niet zomaar seriewerk want met 60 verschillende modellen en kokers in radius mogen we zeker #Nietsaanhettoevaloverlaten! Na de productie worden ze naar […]

Verlenging overeenkomst BASF

Feest in Antwerpen! Vorige week vierden we de verlenging van de lange termijn overeenkomst met onze gewaardeerde klant BASF. Onze medewerkers werden voor de gelegenheid getrakteerd op heerlijke Belgische frietjes! In de komende jaren blijven we dus samen: “Niets aan het toeval overlaten!” Bedankt aan BASF voor het vertrouwen en aan onze medewerkers voor de […]

Serieproductie in Kroatië

Een kleine serieproductie voor een Belgische klant in onze TMS Industrial Services Hrvatska vestiging in Pula (Kroatië): 30 transportracks in RVS voor elektrisch schakelmateriaal. Een mooie opdracht waarbij onze lokale vakmensen #Ništaneprepuštajuslučaju! #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Gigantische trommelfilter herstellen

Trommelfilter

Een ‘gewichtige’ reparatie in onze werkplaats in Terneuzen: Deze gigantische trommelfilter was lek en kon niet ter plaatse hersteld worden. Gelukkig zijn onze werkplaatsen voorzien om dergelijke stukken te manipuleren . Een opdracht waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

40m3 afvalcontainers voor Veolia

Container Veolia

Kerstkleuren op onze vestiging in Tienen . Meerdere van deze 40m3 afvalcontainers van onze klant Veolia worden door TMS Industrial Services hersteld, gezandstraald en krijgen een prachtige nieuwe kleur. Het oog wil ook wat en deze klant wou daarmee #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Lasmanipulator hulpstukken

Lasmanipulator hulpstuk

Innovaties hoeven niet altijd groot of spectaculair te zijn: Onze medewerker Lopes Gaspar kwam op het idee voor deze lasmanipulator hulpstukken. Hiermee kunnen verschillende diameters (tot DN.500) en drukteklassen makkelijk op de manipulator gemonteerd worden, wat uiteraard zorgt voor tijdswinst, meer efficiëntie en minder kans op beschadiging van het dichtingsvlak. Een prachtig idee en een […]

Laswerken

Wij beschikken over een grote pool ervaren en gecertificeerde lassers, die zowel in onze werkplaatsen als bij de klant vakwerk leveren: Koolstof- en roestvaststaal MMA, TIG, MIG/MAG, TIP TIG, orbitaal, laser Volgens ISO 3834 Certificaten Uiteraard kan TMS Industrial Services het ISO 9001 en het VCA-P certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en […]

Leuningen in Kroatië

Heel wat bedrijvigheid in onze werkplaats in Kroatië: De prefabricatie van leuningen voor een Nederlandse klant. Vakwerk dat binnenkort op transport gaat en door onze Nederlandse afdelingen gemonteerd wordt. Dat heet #Nietsaanhettoevaloverlaten!