TMS wint gouden Europese SHE award

2 juni 2016

TMS Industrial Services, locatie Moerdijk, is door SABIC Bergen op Zoom voor het 2e opeenvolgende jaar gewaardeerd met een gouden Europese SHE award. Deze, hoogst haalbare, onderscheiding hebben we ontvangen voor veilig werken in 2015. Hiermee behoren we opnieuw tot de best presterende contractor van SABIC Bergen op Zoom. Een compliment aan alle op de locatie van Sabic aanwezige TMS medewerkers is hier zeker op zijn plaats.

Naast de gouden award werd TMS Industrial Services ook nog eens beloond met het beste veiligheidsprogramma van 2015 op de Bergen op Zoom locatie, door de tool van ” Keek op de week ” te introduceren.

SABIC reikt sinds enkele jaren de SHE Award ( Safety Health Environment award ) uit aan de best presterende contractors van SABIC.

KAM manager van TMS, Jan Broeders, ontving deze gouden Europese onderscheiding uit handen van de heer Mueller, Vice president Manufacturing Europe van Sabic.

Omdat 1 van onze veiligheidsprogramma’s tot ” Best Practice ” was benoemd mocht Jan Broeders later op de dag middels een presentatie onze ervaringen met alle aanwezige delen.

TMS Industrial Services werkt voortdurend aan veilig werken, veiligheidsbewustzijn en opleiding om onder alle omstandigheden veilig en doelgericht te kunnen werken. Door deze award te winnen geven we nogmaals een duidelijk signaal af dat hier gestalte aan gegeven wordt. Ook hier blijkt maar weer dat we: Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.