TMS werkt mee aan onderhoudsstop voor derde partijen van INEOS

21 mei 2014

Samen met een 140-tal mensen is TMS bezig met een onderhoudsstop op allerlei plants-fabrieken op het Ineos terrein.

Medewerkers van TMS doen momenteel de meeste onderhoudswerken en piping projecten voor de derde partijen op het INEOS terrein. Zo wordt er onder andere voor Eval Europe gewerkt aan een 10’’ leidingsysteem voor een nieuwe brine compressor en op Nippon Shokubai aan het plaatsen van een nieuwe Crusher en Mixer. Op Beco2 werden er twee grote compressoren uitgebouwd, welke deze week weer terug ingebouwd worden. Tevens is de gehele bandwissel en kettingwissel rond de klok 24/24 grotendeels vernieuwd, in samenwerking met onze TMS constructie afdeling van INEOS. Ook de gehele smeertoer, oliewissels van alle pompen, tandwielkasten, etc. van alle plants worden door TMS verzorgd. Dit vergt veel organisatie en planning om in totaal een 600-tal equipment te voorzien van nieuwe olie.

Het is een behoorlijk groot project, waar mensen van allerlei vestigingen van TMS aan meewerken. De werkplaatsen in Axel, Terneuzen en zeker ook de kleppenrevisie afdeling in Antwerpen. Deze laatste doen alle revisies van alle fabrieken; in totaal zo’n 400-tal PSV’s , waarvan zij ook de demontage en montage grotendeels voor hun rekening nemen.

Tot nu toe verloopt de stop volgens planning en naar alle tevredenheid van de klant. Het vergt overigens veel van de gehele organisatie: je moet werken als één team en veel communiceren met elkaar. We willen daarom namelijk alle betrokkenen al bedanken voor hun reeds getoonde inzet en wensen alle medewerkers de komende tijd nog veel succes toe.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.