TMS Terneuzen heeft met succes de ISO 9001:2008 en VCA-P audit volbracht !

27 juni 2016

TMS Industrial Services Terneuzen heeft met succes de gecombineerde ISO 9001:2008 en VCA-P audit volbracht.  Zowel op de vaste locatie TMS Terneuzen als op de werflocaties was vond een externe audit voor kwaliteit én veiligheid plaats. Met succes, want de ISO 9001 en VCA-P audit is behaald zonder kritische conformiteit !

TMS Terneuzen is deze week geauditeerd conform de jaarlijkse 9001:2008 en VCA-P opvolgingsaudit. De volgende afdelingen werden geauditeerd: TMS Terneuzen, TMS Axel en onze werflocatie Ineos, en uiteraard alle workshops te TMS Terneuzen.

De auditor heeft opgemerkt dat er een hoog niveau is omtrent veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn. Deze verbeteringen hebben onze organisatie weer naar een hoger niveau getild. De combi-audit werd integraal door Kiwa uitgevoerd en de afsluitingsmeeting van de audit is zeer positief afgesloten.

De jaarlijkse ISO 9001 en VCA-P audit is weer binnen en TMS laat wederom zien dat veiligheid en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn.

Niets aan het toeval overlaten!

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.