TMS * Kleppen & Ventielen

29 augustus 2017

Stabiliteit & Ervaring!

Eén van de basis-toppers bij TMS Industrial Services is ongetwijfeld onze ‘kleppenshop‘.
TMS beschikt over de meest gesofisticeerde werkplaatsen voor de revisie, herstelling en onderhoud van kleppen en ventielen.

Deze afdeling reviseert, repareert en pleegt onderhoud aan appendages, afsluiters, regelkleppen, veiligheidstoestellen, roerwerken, draaisluizen, machines, machinedelen, bruggen, sluizen enz.
Daarnaast zijn we uiteraard ook erkend verdeelcenter voor België voor alle Masoneilan & Consolidated onderdelen van GE (ex-Dresser) en zijn we erkend verdeler van de GROTH-producten.

Ons jarenlange vakmanschap,  we vieren binnenkort onze 100ste verjaardag, onze nauwe samenwerking met specialisten en fabrikanten en onze eigen kwaliteits- en veiligheidswerking is de basis van de vele erkenningen die we u al jaren voorleggen. Zo zijn we natuurlijk erkend servicecenter voor GE: Consolidated en Masoneilan en zijn we sinds jaar en dag MARC (Masoneilan Authorized Repair Center) en GREEN TAG CENTER (Consolidated authorized repair center).

 

Maar uiteraard beschikken we ook over alle erkenningen en de nodige testbanken voor de afstelling van kleppen en veiligheidstoestellen, we zijn daarvoor o.a. gecertificeerd volgens de T0103-norm.
Wist u overigens dat we al sinds 2005 erkend zijn voor keuring van veiligheiskleppen op stoom,  en zoveel meer!
In de nieuwsblog op onze website vind je een overzicht van alle geslaagde testen en audits die nodig en nuttig zijn voor een perfecte service en het ontzorgen van onze klanten.
Ons vakmanschap en onze gedrevenheid verklaart onze erkenningen!

GE bekroonde ons recent nog tot GOLDEN PARTNER!

Om dit waar te maken investeert TMS Industrial Services permanent in mensen.
Zo voorzien we in eigen opleiding van onze mensen, geven we jonge mensen kansen, en versterkten we onze interne diensten met sterke profielen, engineers en vooral aangename service-mensen ten dienste van onze klanten.

Meer toelichting bij deze activiteiten vindt u op de ‘kleppen-pagina‘.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

Wim Morel – branchmanager                                  wim.morel@tmsbe.com
Gregory Castiglioni – techno-commercial            Gregory.Castiglioni@tmsbe.com

Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.