De 6 van TMS!

28 augustus 2017

Veiligheid en gezondheid van onze medewerkers is onze grootste bezorgdheid en absolute prioriteit!

TMS Industrial Services zet zich alle dagen 24 op 24u in voor de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en iedereen die voor ons bedrijf werkt.

Ons veiligheidsbeleid is er op gericht een veilige werkplek te creëren voor iedereen die bij of voor TMS Industrial Services werkt, omdat we willen dat al onze medewerkers veilig en in goede gezondheid weer thuiskomen na hun werkdag en dat betekent dat we:

Niets Aan het Toeval Overlaten!

Wij verwachten  dan ook dat iedere medewerker de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen veiligheid en die van anderen.
Om dit beleid in de praktijk uit te brengen willen wij jullie alvast het goede nieuws melden over de geboorte van onze TMS NAhTO veiligheidsmascotte met als slogan:

De 6 van TMS.

TMS Industrial Services veiligheidsmascotte (NATHO)

Onze NAhTO – mascotte richt zich vooral op het beheersen van veiligheidsrisico’s bij het uitvoeren van taken binnen TMS en heeft hiervoor 6 preventiemaatregelen opgesteld. Door het correct toepassen van deze preventiemaatregelen kan er vermeden worden om betrokken te geraken bij een ongeval, en dragen we er zorg voor dat iedereen in in dezelfde gezondheid als deze waarmee hij het werk aanvatte na de dagtaak weer huiswaarts kan keren.

De 6 van TMS, 6 preventiemaatregelen

Onze NAhTO-mascotte vind je kortelings in onze kantoren, in onze werkplaatsen, op onze werven en bij onze klanten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.