TMS Industrial Services Zwijndrecht: de T0103 certificatie is binnen!

8 augustus 2018

In de ventielenwerkplaats van TMS Industrial Services te Zwijndrecht (België) is er deze week een succesvolle externe audit geweest conform T0103. TMS Industrial Services te Zwijndrecht was aan de beurt voor de 3-jaarlijkse volledige her-certificatie . De externe audit werd uitgevoerd door Kiwa.

De T0103 omvat de reparatie, revisie, afstelling en testen van veerveiligheden conform de Nederlandse wetgeving. De focus van de externe audit lag op de persoonskwalificaties, het competentiebeheer, de afsteltoleranties en de toepassing van werk- en testprocedures. Er is ook een uitgebreide inspectie uitgevoerd van onze high-tech testbank met digitale grafiek uitlezing. Het team van auditoren heeft geen enkele non-conformiteit vastgesteld en is overtuigd van onze organisatie, know-how, competentie én ervaring. Het team van auditoren zal dan ook een positief advies uitbrengen om aan TMS een T0103 bedrijfscertificaat te geven.

Zodanig kan TMS zonder tussenkomst van een externe officiële instantie alle veerveiligheden op de Nederlandse markt zelf testen en vrijgeven voor gebruik. Een bedrijf kan deze erkenning slechts bekomen, als het bedrijf een zeer hoge kwaliteitsborging kan voorleggen. Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.