TMS Industrial Services 100 jaar en klaar voor een nieuwe start

29 juni 2018

Dit jaar viert TMS Industrial Services haar honderdjarig bestaan met hernieuwde kracht.
TMS blijft de partner bij uitstek voor het garanderen van een betrouwbare en hoogwaardige geïntegreerde technische dienstverlening.
Echter, achter de schermen waait er een nieuwe wind, de twee ondernemersfamilies achter Tienen Invest Maatschappij en Vybros nemen samen met het management van TMS het heft over van Nordian Capital Partners.
We kijken ernaar uit om onze klanten nog pro-actiever en breder bij te staan bij al hun technische uitdagingen en zullen samen Niets aan het toeval overlaten!

Entrepreneurs voor entrepreneurs

‘De wissel doet zich enkel voor op aandeelhoudersniveau’, zegt Walter Kestens, afgevaardigd bestuurder. ‘Het management engageert zich op deze manier met veel overtuiging en voor de diverse vestigingen, medewerkers en klanten verandert er niets. Al zijn er drie accenten die we met de nieuwe structuur duidelijk wil onderstrepen:

 1. 1. De juiste mensen.
  Om de juiste medewerkers te selecteren en aan te stellen richt TMS een eigen rekruteringafdeling op die zich uitsluitend focust op technische kandidaten
   
 2. 2. De juiste vaardigheden.
  In Vlaanderen organiseert TMS, in samenwerking met andere bedrijven en scholen, opleidingen voor technische profielen. Toch merken we dat er meer behoefte is aan dit soort doelgerichte en gespecialiseerde opleidingen en daarin willen we graag investeren.
   
 3. 3. De juiste plaats op het juiste moment
  De klant staat bij TMS centraal, dat is altijd zo geweest. Ons nieuwe DNA van entrepreneurs en intrapreneurs, staat dicht bij onze klanten; samen doorgronden we problematieken, bieden we oplossingen en ontzorgen we onze klanten. We zijn ondernemers voor ondernemers die Niets aan het toeval overlaten!
   

Activiteiten TMS

TMS Industrial Services is expert in technisch onderhoud bij industriële bedrijven, zowel op basis van kortlopende contracten als in de vorm van langdurige partnerships. Afhankelijk van de noden van de klant onderhoudt TMS productmachines, productielijnen, pijpleidingen en technische installaties of de volledige productieomgeving. TMS is in haar branche marktleider in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.