Succesvolle Externe Audit volgens T0103 te TMS Zwijndrecht

27 april 2017

In de ventielenwerkplaats van TMS Industrial Services te Zwijndrecht is er een succesvolle externe opvolgingsaudit geweest conform T0103.  De externe audit werd uitgevoerd door Kiwa.

De T0103 omvat de reparatie, revisie, afstelling en testen van veerveiligheden conform de Nederlandse wetgeving. De focus van de externe audit lag op de persoonskwalificaties, afsteltoleranties,  en de toepassing van werk- en testprocedures.  Er is ook een uitgebreide inspectie van onze high-tech testbank – met digitale grafiek uitlezing – uitgevoerd.  De auditor had geen opmerking.  Bovendien is de auditor Kiwa overtuigd van de organisatie, know-how, competentie en ervaring van ons team.

Tijdens de externe opvolgingsaudit zijn er extra ventiel-technicians gekwalificeerd om volgens de T0103 te mogen testen.  De audit is afgesloten zonder opmerking of non-conformiteit.

Zodanig kan TMS zonder tussenkomst van een externe officiële instantie alle veerveiligheden op de Nederlandse markt zelf testen en vrijgeven voor gebruik.

Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.