Jordy Eggers : veiligste medewerker van TMS België 2016

28 april 2017

Vandaag, vrijdag 28 april 2017, de Internationale dag van de veiligheid en gezondheid op het werk, willen we, zoals we reeds enkele jaren op deze dag doen, de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers als topprioriteit bij de uitoefening van onze werken nog eens benadrukken. Hoe kunnen we dit beter doen dan op deze dag officieel bekend te maken dat medewerker Jordy Eggers verkozen is tot veiligste medewerker van TMS Industrial Services België 2016.

Zoals steeds wordt de veiligste medewerker gekozen uit een shortlist van genomineerden die voorgedragen worden door de operationele leidinggevende Branch- en Business Unit Managers en de Preventieadviseurs. Daarbij viel dit jaar de keuze op Jordy Eggers. Jordy is 25 jaar en sinds een tweetal jaar bij TMS Industrial Services in dienst als lasser op Total Raffinaderij Antwerpen.  Jordy werkt steeds op een veilige manier en heeft oog voor zijn omgeving en de veiligheid van zijn collega’s. Dat is niet enkel opgemerkt door zijn Branch manager, Kevin Van Waes, en onze preventieadviseurs, Raf Van Den Eynden en Andy Permentier, maar ook door onze klant TRA die een aantal MOS-sen (Meldingen Onveilige Situaties) die Jordy heeft ingediend genomineerd heeft voor “positief veiligheidsgedrag”.

Dat is ook de manier waarop Jordy de veiligheid benadert “Positief ! “ Jordy is altijd goedlachs en loopt niet te klagen en te zagen bij problemen maar zoekt mee naar een oplossing en communiceert hierover.

Voor deze prestatie ontving Nico de mooi verzilverde SAM award (Safety And Me) uit de handen van zijn Branchmanager Kevin Van Waes en HR Manager Walter Slootmans .  Het Sam trio beeldt uit dat veiligheid Horen – Zien en vooral Doen is. Drie werkfactoren die bijdragen om de werkdag tot een goed einde te brengen: 

Niets aan het toeval overlaten!

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.