Samenwerking met Nalco-Ecolab wordt uitgebreid

21 april 2020

Anderhalf jaar geleden gingen TMS Industrial Services en Nalco-Ecolab een nauwe samenwerking aan. Nalco-Ecolab is de wereldleider op het gebied van water, hygiëne en energietechnologieën en -diensten, en met PORTA-FEED® beschikken ze over een geavanceerd systeem voor omgang met chemicaliën, bestaande uit roestvrijstalen units en tanks in verschillende maten.

Het re-conditioneren en her-certificeren van deze lage druk tanks (IBC’s) onder de ADR regelgeving was de basis van de samenwerking. Aangezien TMS Industrial Services er steeds naar streeft om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, wordt deze opdracht nu verder uitgebreid met de service van hun equipment on-site en het bouwen van skids.


In de TMS werkplaatsen was reeds de kennis aanwezig om dit te bewerkstelligen, en op vele fabrieken waar Nalco-Ecolab levert is er een TMS servicemonteur werkzaam. Daarnaast is TMS Industrial Services als contractor ook bekend met de verschillende locaties, veelal met een vaste ploeg werknemers. Op die manier beschikt Nalco-Ecolab over één betrouwbare partner voor al deze services.

De kracht van TMS Industrial Services is het direct en adequaat reageren of met oplossingen komen, zodat de klant weet dat zijn vraag of product in goede handen is. Dat geldt zeker voor de service op locatie, maar ook betreffende de skidbouw denkt TMS Industrial Services actief mee als het gaat om nieuwe ideeën of installaties.

Toen Nalco-Ecolab TMS Industrial Services benaderde, was het meteen duidelijk dat de samenwerking tussen deze twee marktleiders iets geweldigs kon worden. Beide bedrijven staan voor innovatie, de hoogste kwaliteitsnormen, jarenlange ervaring en medewerkers die gepassioneerd zijn door dit werk. Een gedeeld succesverhaal dat al voor de start veelbelovend was en de komende maanden zal blijven groeien!
Bezoek zeker eens de website van Nalco-Ecolab

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.