Rotating afdeling in Moerdijk nu nóg specialistischer

17 november 2014

Twintig medewerkers van de rotating equipment afdeling in Moerdijk volgden de training lagertechniek. Hierdoor is de kennis van medewerkers binnen deze afdeling breder en kan TMS haar klant nog beter bedienen.

De training lagertechniek was specifiek samengesteld voor de afdeling rotating equipment en bestond uit de volgende onderwerpen: algemene lagertechniek, smering, montage en demontage en V-snaar montage. Medewerkers kregen kennis bijgebracht over lagertheorie, die nodig is voor het berekenen en de selectie van lagers; over de kenmerken van smering in relatie tot lagers en smeermiddelen; het (de)monteren en afstellen van lagers, zodat medewerkers in staat zijn om problemen te begrijpen en de verschillende lagertypen en -aanduidingen te herkennen; en het monteren, uitlijnen, en op spanning brengen van V-snaren.

TMS Industrial Services investeert als werkgever continu in medewerkers die cursussen en opleidingen willen volgen. Hierdoor hebben onze medewerkers kennis van zaken en zijn ze altijd op de hoogte van de laatste regelwetgeving. Met het vergaren van deze kennis binnen ons bedrijf laten we wederom zien dat we Niets aan het toeval overlaten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.