Professionalisering van organisatie in TMS Nederland

13 februari 2013

Door het optimaliseren van onze werkplaatsen en het vrijkomen van de positie van Financieel manager in Moerdijk, zijn er een aantal organisatorische wijzigingen doorgevoerd binnen TMS Industrial Services Nederland. Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal blijven bedienen en zijn we klaar voor de toekomst.

Miranda Cas is per 1 februari in dienst gekomen als Financieel Manager, voor zowel de vestigingen in Moerdijk als Terneuzen. Per 18 februari neemt Marco de Bat de functie over als directeur van TMS Moerdijk. De focus zal in 2013 liggen op het behoud van de bestaande klanten in Walcheren en sterke uitbreiding van TMS in de haven van Rotterdam. Hierin komt zijn ruime en brede ervaring uiteraard prima van pas.

Walter Kestens blijft verantwoordelijk voor de operatie in België, Piet Moes voor dat van Terneuzen. Door deze veranderingen kan Carel Jan Reuver meer aandacht besteden aan zijn rol als CEO/bestuursvoorzitter van heel TMS Industrial Services: “Dat is meer dan nodig omdat we ambitieuze plannen hebben voor de toekomst en er volledig klaar voor willen zijn als de economie weer gaat aantrekken.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.