Partner van TMS Tiense Suikerraffinaderij op één na beste reputatie

25 april 2013

Uit het reputatieonderzoek van het communicatiebureau Akkanto, blijkt dat de Tiense Suikerraffinaderij de op één na beste reputatie heeft in België. TMS Industrial Services is al bijna 100 jaren een trouwe partner van de Tiense Suikerraffinaderij en wil haar van harte feliciteren met dit resultaat.

Reputatie is de representatie van een bedrijf bij haar verschillende stakeholders. Deze wordt gecreëerd door zowel acties uit het verleden als de perspectieven voor de toekomst en het is onder meer dankzij reputatie dat een bedrijf zich kan onderscheiden van haar concurrenten. 

Het onderzoek werd in januari en februari uitgevoerd om de reputatie van een 35-tal toonaangevende bedrijven te meten. Hierbij werden zo’n 17.000 personen betrokken die de Belgische populatie vertegenwoordigen. Hieruit is gebleken dat de Tiense Suikerraffinaderij de op één na beste reputatie heeft in België, met een score van 76,3 punten. Met dit resultaat gaat de Tiense Suikerraffinaderij drie banken vooruit ten opzichte van vorig jaar.

Lees het volledige nieuwsbericht hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.