Knalprestatie: ISO 3834 certificatie is binnen!

23 november 2018

Op woensdag  21 november 2018 heeft een succesvolle ISO 3834 opvolgingsaudit plaatsgevonden. De audit is uitgevoerd door het NIL  (Het Nederlands Instituut van Lastechniek) en TMS Industrial Services is geslaagd met grote onderscheiding.  Er werd geen enkele non-conformiteit vastgesteld.

Deze audit was gericht op de las-technische dienst van TMS Industrial Services.  In de ISO 3834 staan de standaard kwaliteitseisen voor het lasproces.
Er werd een hoog niveau van kwaliteitsborging vastgesteld.  Bovendien werd er een verder onderzoek gevoerd naar de kwalificaties, lasprocedures en bekwaamheden van het las-technisch personeel. 
De audit werd afgesloten na een bezoek bij de TMS-werkplaats te BASF Antwerpen.  Het was opvallend hoe goed georganiseerd de TMS-werkplaats te BASF functioneert.  TMS Industrial Services kreeg ook een pluim voor de aanpak én de orde en netheid.

Met het schitterende resultaat van deze certificatie, toont TMS Industrial Services dat het kan voldoen aan de hoogste las-technische eisen. Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.