ISO 3834 opvolgingsaudit van TMS Industrial Services is binnen !

24 november 2016

Woensdag  23 november 2016 heeft de ISO3834-3 opvolgingsaudit plaatsgevonden.  De audit is uitgevoerd door het NIL  (Het Nederlands Instituut van Lastechniek).

De ISO 3834-audit is uitgevoerd bij de lastechnische dienst van TMS Industrial Services.  In de ISO 3834 staan de kwaliteitseisen voor het lasproces én de gehele organisatie van het lasproces.

Er werd een hoge kwaliteitsborging vastgesteld.  Bovendien werd er een verder onderzoek gevoerd naar de kwalificaties, lasprocedures en bekwaamheden van het lastechnisch personeel.  Hieruit blijkt dat er een duidelijke positieve evolutie heeft plaatsgevonden.

De audit werd afgesloten na een bezoek bij de TMS werkplaats te BASF Antwerpen.  Het was opvallend hoe goed georganiseerd de TMS-werkplaats te BASF functioneert.  TMS kreeg ook een pluim voor de aanpak én de orde en netheid.  Er werd tijdens de audit geen non-conformiteit vastgesteld.

Met het positieve resultaat van deze certificatie toont TMS Industrial Services weer dat TMS kan voldoen aan de hoogste lastechnische eisen. Niets aan het toeval overlaten !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.