ISO 3834-2 audit met glans geslaagd!

25 juni 2018

Maandag 25 juni 2018 heeft de ISO 3834-2 opvolgingsaudit plaatsgevonden te TMS Moerdijk.  De audit is uitgevoerd door het NIL  (Nederlands Instituut van Lastechniek).

De ISO 3834-audit is uitgevoerd bij de las-technische dienst van TMS Industrial Services.  In de ISO 3834 staan de standaard kwaliteitseisen voor het lasproces.  Met versie ISO 3834-2 is er gekozen voor het hoogste niveau !
Er werd een uitstekend managementsysteem voor lassen vastgesteld.  Bovendien werd er een verder onderzoek gevoerd naar de kwalificaties, lasprocedures en bekwaamheden van het las-technisch personeel.  Hieruit blijkt dat TMS zijn hoge niveau heeft kunnen vasthouden.

De audit werd afgesloten met een bezoek aan de TMS werkplaatsen te Moerdijk.  Het was opvallend hoe flexibel de TMS-werkplaatsen functioneren.  TMS kreeg ook een pluim voor de aanpak.

Met het positieve resultaat van deze certificatie toont TMS Industrial Services weer dat TMS kan voldoen aan alle las-technische eisen. Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.