Geslaagde PED (97/23/CE) module H1 audit bij TMS

5 februari 2015

Hartford Steam Boiler (Notified Body PED) heeft een PED-opvolgingsaudit volgens de module H1 uitgevoerd in de kleppenwerkplaats te Antwerpen en de audit werd positief afgesloten.

De werkplaats in Antwerpen heeft de opvolgingsaudit volgens de PED (Pressure Equipment Directive) met succes volbracht. TMS Industrial Services heeft zich laten auditeren volgens de hoogste module H1.  De module H1 houdt in dat het proces van de ontwikkeling, de uitvoering en de inspectie geborgd is via ons kwaliteitsborgingssysteem. De scope van certificatie omvat ‘samenstelling, verkoop, inspectie, herstelling en onderhoud van veiligheidsventielen’. De scope van dit kwaliteitsborgingssysteem biedt een enorme flexibiliteit voor het samenstellen van ventielonderdelen.  Zodanig dat TMS Industrial Services zelf kan ontwerpen en samenstellen op basis van klanteneisen. Als GE Dresser Consolidated Green Tag Center beschikken wij over een uitgebreide stock, zodat wij aan eisen wat betreft snelheid en service ruimschoots tegemoetkomen.

Nogmaals bewijst TMS Industrial Services via deze certificatie dat TMS steeds aan de hoogste kwaliteitseisen kan voldoen en een trendsetter is in zijn branche. Niets aan het toeval overlaten!

Voor meer informatie over kleppen en ventielen kan u terecht bij frank.vanroyen@tmsbe.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.