Elke 3 weken een succesvolle audit bij TMS!

5 januari 2018

Je moet het maar doen, gemiddeld elke 3 weken een succesvolle audit realiseren.

Het afgelopen jaar werden we, gespreid over onze verschillende vestigingen, meer dan 20 keer ge-auditeerd of onderworpen aan een bijzondere kwaliteitscontrole.

En ELKE audit is succesvol met glans gerealiseerd, hetgeen resulteerde in verschillende awards, certificaten en hercertificaties.

Zo was er op de valreep van 2017 nog onze bedrijfshercertificatie voor onze ventielenwerkplaats in Zwijndrecht (België):

TMS is geautoriseerd om veiligheidskleppen op stoomtoestellen zelf  te testen zonder tussenkomst van een Notified Body (Ministerieel Besluit, afwijking V.4.064 van 25/05/1992).  Volgens het ministerieel besluit afwijking V.4.064 van 25/05/1992 , heeft Vinçotte een positief advies gegeven aan TMS Industrial Services. Deze erkenning kan alleen worden verkregen als het bedrijf een zeer hoge kwaliteitsborging kan voorleggen.

In opdracht van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal overleg heeft Vinçotte de ventielenwerkplaats te Zwijndrecht gecontroleerd als gespecialiseerde dienst voor het afstellen van veiligheidskleppen voor het gebruik op stoomtoestellen.  In de praktijk betekent dit dat TMS Industrial Services geen beroep meer moet doen op een erkend organisme voor een inspectie op veiligheidskleppen, gebruikt op stoomtoestellen.  TMS is bij wet geautoriseerd om de inspectie en afstelling zelf uit te voeren. De autorisatie is vastgelegd in het Ministerieel Besluit van 11 april 2013 TWW/PR/12/4426.

Er werd gedurende de gehele audit geen enkele non-conformiteit vastgesteld.

Een bedrijf kan deze erkenning slechts bekomen, als het bedrijf een zeer hoge kwaliteitsborging kan voorleggen.

Deze en alle voorgaande audits, certificaties en awards zijn voor onze klanten de ultieme garantie dat we:

Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.