De ISO 9001 & VCA-p audit voor TMS Moerdijk is binnen zonder non-conformiteiten!

3 maart 2016

De ISO 9001 & VCA-P-audit vond plaats in de werkplaatsen en buitenlocaties van TMS Industrial Services te Moerdijk.  De combi-audit werd uitgevoerd door de auditoren van Kiwa van 29 februari tot en met 2 maart.  De combi-audit verliep succesvol en TMS heeft geen enkele non-conformiteit gekregen.

Tijdens de combi-audit ISO 9001 en VCA-P werden alle processen van TMS Moerdijk onder de loep genomen.  Zowel de contructie-werkplaats, de machinale afdeling als de piping-werkplaats werden zorgvuldig geauditeerd.  Bovendien werden alle betrokken leidinggevenden getoetst  conform de norm. 

On-site werden de buitenlocaties SuikerUnie en LyondellBasell vereerd met de externe combi-audit.  Tijdens de inspectie-rondgang “in the field” werd er vastgesteld dat Kwaliteit & Veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen. 

De certificerende instantie Kiwa had geen “major” (rode kaart) noch “minor” (gele kaart) non-conformiteiten.  Met het positieve resultaat van deze certificatie toont TMS Industrial Services te voldoen aan de eisen en dat we ook hier: Niets aan het toeval overlaten !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.