Continue ondersteuning bij bieten campagne bij Tiense Suikerraffinaderij

16 augustus 2012

Ook dit jaar zal TMS Industrial Services de bieten campagne van de Suikerfabriek ondersteunen. Vanaf september tot half januari zullen TMS medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week continu de machines bemannen, onderhouden en herstellen.

De Groep Tiense Suiker, marktleider in België, produceert jaarlijks 500.000 tot 600.000 ton aan suiker. De Suikerfabriek in Tienen haalt suiker uit de suikerbieten. Al sinds 1919 behoort de Tiense Suikerraffinaderij tot onze erg gewaardeerde klanten en al meer dan 90 jaar stellen zij hun vertrouwen in de kwaliteitsvolle diensten.

TMS zal onder andere het raspen van de suikerbieten op zich nemen en het nafilteren van de kalkmelk. De vier grote raspmachines, die de bieten tot de juiste snijdsels raspen, worden continu door TMS medewerkers bemand. De messen die deze raspen bevatten zullen regelmatig worden vervangen door onze techniekers. Ook de napersing van de kalkmelk, die gebruikt wordt om het bietensap te filteren en de suiker af te scheiden, wordt eveneens uitgevoerd door onze medewerkers.

De werkzaamheden in de fabriek worden in continu systeem uitgevoerd, dus 7 dagen per week en 24 uur per dag.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.