Audit op het hoogste niveau: de PED (2014/68/EU) module H1 audit bij TMS is geslaagd!

11 januari 2018

Hartford Steam Boiler (Notified Body PED) heeft een PED-audit volgens de module H1 uitgevoerd in de kleppenwerkplaats en de audit werd zonder enige opmerking afgesloten.

De ventielenwerkplaats van TMS Industrial Services heeft de opvolgingsaudit volgens de PED (Pressure Equipment Directive) met succes volbracht. TMS Industrial Services heeft zich laten auditeren volgens de hoogste module H1. De module H1 houdt in, dat in de hoogste risicocategorie van de PED, het gehele proces van ontwikkeling, uitvoering en inspectie geborgd is.

De scope van certificatie omvat ‘samenstelling, verkoop, inspectie, herstelling en onderhoud van veiligheidsventielen’. De scope van dit kwaliteitsborgingssysteem biedt een enorme flexibiliteit voor het samenstellen van ventielonderdelen. Zodanig dat TMS Industrial Services zelf kan ontwerpen en samenstellen op basis van klanteneisen. Als GE Dresser Consolidated Green Tag Center beschikt TMS over een uitgebreide stock, zodat TMS aan de  eisen wat betreft snelheid en service ruimschoots tegemoetkomt.

Nogmaals bewijst TMS Industrial Services via deze certificatie dat TMS Industrial Services steeds aan de hoogste kwaliteitseisen kan voldoen en een trendsetter is in zijn branche.

Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.