70+ vieringen

8 november 2023

Onlangs vierden we twee bijzondere gelegenheden bij TMS Industrial Services. Beiden vertellen ze een inspirerend verhaal over de passie en toewijding van onze medewerkers.

🍾We vierden de 7️⃣0️⃣ste verjaardag van Tordo (Augusto Ribeiro Tordo Jose), onze gewaardeerde lasser bij BASF. Tordo is het levende bewijs dat werken bij TMS voldoening en zingeving geeft, waardoor de wettelijke pensioenleeftijd geen eindpunt hoeft te zijn. Zijn jarenlange expertise en ervaring blijven niet alleen onze klanten, maar ook ons bedrijf verrijken.

🥂Daarnaast vierden we de pensionering van Jean-Pierre Huybregts, op 7️⃣1️⃣-jarige leeftijd! Jean-Pierre vervulde een techno-commerciële rol met de Tiense Suikerraffinaderij als een van zijn belangrijkste klanten. Zijn toewijding en inzet gedurende al die jaren zijn een prachtig voorbeeld van de waardevolle bijdrage die oudere werknemers leveren, ook na de wettelijke pensioenleeftijd.

Deze twee vieringen weerspiegelen niet alleen de blijvende aantrekkingskracht van werken bij TMS, maar benadrukken ook de waarde van langer werken in deze krappe arbeidsmarkt. Bij TMS Industrial Services bouwen we niet alleen aan sterke klantrelaties, maar ook aan duurzame loopbanen en ervaringen die een leven lang meegaan.

Wij wensen Tordo nog veel werkplezier en Jean-Pierre een welverdiende rust!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.