Metalen kunstwerk

Metaalbewerking hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook mooi zijn. In onze werkplaats in Tienen werd dit onderdeel voor een grondstoffen productiefaciliteit gefabriceerd. Een knap stukje vakwerk dat wat ons betreft zo naar een museum kan!

Forse shell & tube warmtewisselaars

Een uitdagende opdracht voor een klant in de chemiesector Deze twee forse shell & tube warmtewisselaars werden op onze vestiging in Terneuzen voorbereid voor installatie. Het transport en het ter plekke brengen was een huzarenstukje wegens de beperkte ruimte . In samenwerking met andere subcontractors werd een tijdelijke constructie met skidbaan opgebouwd, waarvoor verschillende bordessen […]

Lekklem buiten categorie

Lekklem

TMS Industrial Services heeft in het verleden al meerdere lekklemmen geproduceerd, maar deze is toch van een andere categorie: Een massieve blok van 2200mm breed, 1400 mm hoog en meer dan 4 ton! Gelukkig beschikken onze verspaningsafdelingen over kotterbanken waarvoor dit geen enkel probleem vormt. Vakwerk waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Gigantische trommelfilter herstellen

Trommelfilter

Een ‘gewichtige’ reparatie in onze werkplaats in Terneuzen: Deze gigantische trommelfilter was lek en kon niet ter plaatse hersteld worden. Gelukkig zijn onze werkplaatsen voorzien om dergelijke stukken te manipuleren . Een opdracht waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Apparatenbouw

Vervaardigen, aanpassen en repareren van apparaten uit koolstof- en roestvaststaal Warmtewisselaars, filters,  drukvaten, reactoren, koelers… Verspaning, laswerken, montage onder één dak Kwalitatieve uitvoering Constructiedossiers conform geldende normen Certificaten Uiteraard kan TMS Industrial Services het ISO 9001 en het VCA-P certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. Uiteraard beschikken we over meerdere […]

Imposante schoorsteen

Een uitzonderlijk transport voor een imposant stukje vakwerk : Dit onderdeel van een schoorsteen werd geproduceerd in onze vestiging in Moerdijk , en werd afgelopen zaterdag getransporteerd naar de klant. Een opdracht waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Solliciteer nu!

Samen staan we sterk! Wil je deel uitmaken van ons top team, solliciteer dan nu via onze jobs landingspagina!

Kotteren van een pakkingsvlak

 Het kotteren van het pakkingsvlak van een grote warmtewisselaar. Een koud kunstje voor deze kotterbank die diameters tot 2 meter aankan! Daarmee zullen we zeker #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Een industriële installatie voor warmterecuperatie

Deze uit de kluiten gewassen industriële installatie voor warmterecuperatie bestaande uit vier trechters, een buiskanaal en een rechthoekig kanaal werd in onze werkplaatsen geproduceerd , en werd afgelopen week bij onze klant Citrique Belge gemonteerd . Een stevige opdracht in het kader van verduurzaming van de industrie . Citrique Belge kan op deze wijze tot […]

Systeem voor warmteterugwinning

Een mooi project voor onze klant Citrique Belge in Tienen: 4 van deze trechters met bijhorende buisstukken zullen geproduceerd en geïnstalleerd worden in een systeem voor warmteterugwinning . Ook bij ‘groene’ projecten willen we #Nietsaanhettoevaloverlaten!