Broekstuk voor Citribel

Trots op ons recente project bij onze gewaardeerde klant Citribel! We vervingen met succes een oud broekstuk van een silo. Dankzij de 3D-scantechnologie van Polytek konden we een exacte replica van dit ovaalvormige broekstuk produceren in onze werkplaatsen. De installatie verliep daarom ook vlekkeloos – een duidelijk bewijs dat we ‘Niets aan het toeval overlaten!”

Mobiel vessel

Een op maat gemaakt mobiel vessel voor een gewaardeerde klant in de chemische sector. Dit state-of-the-art apparaat kan naadloos worden aangesloten op bestaande processen, en het deksel bovenaan maakt het toevoegen van monsters een eenvoudige taak. TMS Industrial Services was verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de berekeningen en de succesvolle productie.

Shell & tube warmtewisselaar

Trots op dit recente project: een op maat gemaakte shell & tube warmtewisselaar voor een toonaangevende klant in de chemische sector. Onze TMS Industrial Services werkplaats in Terneuzen, heeft een ongeëvenaarde specialisatie in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige warmtewisselaars. Onze expertise strekt zich ook uit tot het retuberen en bewerken van flensoppervlakken, waardoor we […]

Schoorsteen

Een indrukwekkende schoorsteen voor een producent van biobrandstof . Met een diameter van 1900 mm is de constructie van dit driedelige rookkanaal een uitdagende taak , maar het resulteert wel in prachtige beelden! Bij dit soort opdrachten zorgen we er uiteraard ook voor dat we #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Metalen kunstwerk

Metaalbewerking hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook mooi zijn. In onze werkplaats in Tienen werd dit onderdeel voor een grondstoffen productiefaciliteit gefabriceerd. Een knap stukje vakwerk dat wat ons betreft zo naar een museum kan!

Forse shell & tube warmtewisselaars

Een uitdagende opdracht voor een klant in de chemiesector Deze twee forse shell & tube warmtewisselaars werden op onze vestiging in Terneuzen voorbereid voor installatie. Het transport en het ter plekke brengen was een huzarenstukje wegens de beperkte ruimte . In samenwerking met andere subcontractors werd een tijdelijke constructie met skidbaan opgebouwd, waarvoor verschillende bordessen […]

Lekklem buiten categorie

Lekklem

TMS Industrial Services heeft in het verleden al meerdere lekklemmen geproduceerd, maar deze is toch van een andere categorie: Een massieve blok van 2200mm breed, 1400 mm hoog en meer dan 4 ton! Gelukkig beschikken onze verspaningsafdelingen over kotterbanken waarvoor dit geen enkel probleem vormt. Vakwerk waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Gigantische trommelfilter herstellen

Trommelfilter

Een ‘gewichtige’ reparatie in onze werkplaats in Terneuzen: Deze gigantische trommelfilter was lek en kon niet ter plaatse hersteld worden. Gelukkig zijn onze werkplaatsen voorzien om dergelijke stukken te manipuleren . Een opdracht waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Apparatenbouw

Vervaardigen, aanpassen en repareren van apparaten uit koolstof- en roestvaststaal Warmtewisselaars, filters,  drukvaten, reactoren, koelers… Verspaning, laswerken, montage onder één dak Kwalitatieve uitvoering Constructiedossiers conform geldende normen Certificaten Uiteraard kan TMS Industrial Services het ISO 9001 en het VCA-P certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. Uiteraard beschikken we over meerdere […]

Imposante schoorsteen

Een uitzonderlijk transport voor een imposant stukje vakwerk : Dit onderdeel van een schoorsteen werd geproduceerd in onze vestiging in Moerdijk , en werd afgelopen zaterdag getransporteerd naar de klant. Een opdracht waarbij we uiteraard #Nietsaanhettoevaloverlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.