Werkplaats en kantoor van TMS vestiging Terneuzen vernieuwd

22 augustus 2012

Het volledige bedrijfspand van TMS Industrial Services in Terneuzen is verbouwd. De stalen constructie van het dak is in eigen beheer gemaakt. Het geheel is veel ruimtelijker, lichter en moderner geworden.

Het oude bedrijfskantoor dateerde uit de jaren 70 en de ruimte ernaast wat ook gebruikt werd als kantoor/kantine/kleedruimte uit jaren 80. De ruimtes waren toe aan een verfrissing.

Vorig jaar oktober startte de verbouwing en werd het oude kantoor volledig gesloopt tot op de fundering. De stalen constructie van het zadeldak, wat voorheen nog platdak was, werd in eigen werkplaats gemaakt. Anders dan de eigenlijke plannen van de architect is er juist voor gekozen om deze in het zicht te laten. Het is tenslotte één van de producten van TMS Industrial Services. Daarom is er ook voor gekozen om de constructie thermisch te verzinken, omdat we deze vorm van conservering vaak toepassen.

In het interieur van de ruimtes komen de kleuren van het TMS logo terug. Het nieuwe kantoor toont veel ruimer doordat er meer daglicht binnenkomt, door het gebruik van de lichte kleuren, het hogere plafond en omdat de gang geïntegreerd is in de ruimte. Door de betere isolatie en ventilatie is ook de atmosfeer een stuk prettiger. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.