TMS Moerdijk specialiseert zich in rotating equipment

11 november 2013

Vanuit Nederland kan TMS Industrial Services ook gespecialiseerd onderhoud uitvoeren aan rotating equipment. Een van de werkplaatsen in Moerdijk is daar nu ingericht voor reparatie en revisie aan pompen van industriele installaties.

En de werkplaats in Moerdijk wordt direct goed in gebruik genomen. Onze medewerkers werken nu onder andere aan diverse pompen en een compressor van klanten als Odfjell, LyondellBasell en Dupont. TMS Industrial Services levert voor deze klanten een full service dienstverlening. We onderzoeken het apparatuur en stellen dan een verbetervoorstel op om de installatie efficiënter te laten functioneren. De roterende onderdelen worden vervolgens gedemonteerd en naar onze werkplaats gebracht voor revisie en reparatie. 

Hiermee kan TMS Industrial Services nog gespecialiseerdere diensten aanbieden en zal de klant uiteindelijk beter bediend worden. Het aanspreekpunt van de rotating afdeling in Moerdijk is Dick Reijngoudt, te bereiken per e-mail dick.reijngoudt@tmsnl.com of per mobiel: +31646048428.

Meer foto’s staan op onze Facebook pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.