TMS Moerdijk heeft met succes de nieuwe ISO 9001:2015 en VCA-p audit volbracht !

27 maart 2017

De ISO 9001 versie 2015 & VCA-p-audit vond plaats in de werkplaatsen en buitenlocaties van TMS Industrial Services te Moerdijk.  De combi-audit werd uitgevoerd door de auditoren van Kiwa van 15 maart tot en met 23 maart 217.  De combi-audit verliep succesvol en TMS is geslaagd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.

TMS Moerdijk was aan de beurt voor de 3-jaarlijks VCA-P hercertificatie-audit.  Omdat er een nieuwe ISO 9001 norm is verschenen, werd de audit uitgevoerd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.  De volgende locaties werden geauditeerd; TMS Moerdijk, onze werflocatie Sabic Bergen-op-Zoom, LyondellBasell Moerdijk, het project Tata steel, en de verschillende afdelingen te TMS Moerdijk.  De auditor heeft opgemerkt dat er verschillende optimalisaties zijn doorgevoerd om het hoog niveau van kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn te bestendigen.  Deze verbeteringen hebben onze organisatie weer tot een hoger niveau getild. De combi-audit werd integraal door Kiwa uitgevoerd en de afsluitingsmeeting van de audit is zeer positief afgesloten.

De ISO 9001 en VCA-P hercertificatie-audit is weer binnen en TMS laat wederom zien dat veiligheid en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn. Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.