TMS Industrial Services goes ecologic!

23 oktober 2015

Vanaf vandaag zullen de eerste milieuvriendelijke wagens, waaronder elektrische bestelwagens, worden ingezet bij onze klanten.

“Niets aan het toeval overlaten!” is het motto van TMS Industrial Services,  dé toonaangevende serviceverlener voor technisch onderhoud, constructie- & montagewerken  en industriële pijpleidingen.

“Niets aan het toeval overlaten!” betekent voor ons dat we onze klanten maximaal ontzorgen, dat we veiligheid voorop plaatsen en dat ons serviceniveau ongeëvenaard is.

Hoe we dat doen en waar we voor staan, vind je in onze digitale brochure die je hier kunt bekijken.

Echter “Niets aan het toeval overlaten!” betekent voor ons ook zorg dragen voor onze medewerkers, onze klanten, onze stakeholders, onze omgeving en het milieu.

Wie ons kent weet dat we het nooit met loze woorden houden, maar zowel voor als achter de schermen hard werken om ons doel te bereiken.

Zo zullen we nu, na maanden van evaluaties en testen, daar waar mogelijk starten met het upgraden van ons wagenpark met milieuvriendelijke wagens, waaronder elektrische bestelwagens.

De eerste elektrische TMS bestelwagen, een Renault Kangoo ZE,  wordt vanaf vandaag ingezet voor onze klant Tiense Suiker.

 

Ook voor het milieu willen we:

Niets aan het toeval overlaten!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.