TMS HRVATSKA!

21 januari 2020

TMS Industrial Services zet bij het begin van dit nieuwe jaar een belangrijke stap in zijn verdere internationale ontwikkeling. TMS breidt uit naar Kroatië (Hrvatska) en creëert TMS Croatia!  Deze uitbreiding heeft 3 belangrijke doelstellingen:


• Zo willen we onze know how en vooruitstrevende aanpak voor technisch onderhoud, piping en constructies aanbieden aan de Kroatische industrie,  waaronder chemische-, textiel- en voedingsindustrie.
• We willen er state-of-the-art (pre)fabriceren voor al onze klanten in Kroatië, België en Nederland. Dat doen we via onze eigen werkplaatsen en door het versterken van bestaande samenwerkingsverbanden. Deze activiteiten zijn complementair aan onze bestaande werkplaatsen in België en Nederland.
• We bouwen er een nieuw competence center voor techniekers. We dragen zorg voor technische, veiligheid- en taalopleidingen voor lokale techniekers, die we dan graag de mogelijkheid bieden om onze topploegen in België en Nederland te versterken.

Vanaf de opstart zijn er een 25-tal medewerkers actief. Die bezetting willen we zo snel mogelijk opdrijven om van onze Kroatische vestigingen volwaardige TMS afdelingen te maken die voldoen aan de vertrouwde TMS veiligheid- & kwaliteitsnormen.


Walter Kestens, CEO van TMS Industrial Services, is opgetogen over deze belangrijke stap: “Voor onze klanten is dit schitterend nieuws. Hiermee verhogen we namelijk sterk onze prefab-capaciteit en vergroten we onze flexibiliteit voor onze opdrachten in België, Nederland én Kroatië. Het versterkt de TMS strategie waarbij we altijd de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plaats en op het juiste moment kunnen inzetten.”


TMS Industrial Services is expert in technisch onderhoud bij industriële bedrijven, zowel op basis van kortlopende contracten als in de vorm van langdurige partnerships. Afhankelijk van de noden van de klant onderhoudt TMS productiemachines, productielijnen, pijpleidingen, technische installaties en volledige productieomgevingen.


TMS Industrial Services is in haar branche marktleider in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, en wil dat graag ook worden in Kroatië. De 10 TMS vestigingen vind je in: Antwerpen, Gent, Middelburg, Moerdijk, Pula, Rotterdam, Terneuzen, Tienen, Zagreb en Zolder.


Het motto van TMS Industrial Services is dan ook: Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.