TMS creëert kansen voor jongeren en laat ze leren door ervaring

28 juli 2014

Onlangs kwam een tiental jongeren op bezoek bij TMS Moerdijk voor een kennismaking met een aantal leidinggevenden en de P&O manager. Van deze jongeren start een selectie in september aan een werk- en leertraject als mechanisch onderhoudsmonteur.

TMS Industrial Services is op zoek naar gemotiveerde mechanische onderhoudsmonteurs. Het Markiezaat College, Werk en Vakmanschap en TMS hebben daarom de handen ineen geslagen onder het motto: Leren door zelf te ervaren. Dat is de kracht van deze opleiding. Uiteindelijk met het resultaat: een MBO-diploma Servicemonteur WTB niveau 3. Met dit diploma wacht hen een goede toekomst bij TMS Industrial Services.

De leerlingen starten in september met de opleiding, die is opgedeeld in twee delen. De eerste 18 weken krijgen de leerlingen twee dagen per week theorie en praktijk op het Markiezaat College en werken en leren drie dagen bij TMS. Daarna is het aansluitend twee en een half jaar één dag per week theorie op school en vier dagen werken en leren bij TMS. Wij wensen ze veel succes en plezier toe!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.