TMS België zoekt 75 nieuwe medewerkers!

28 mei 2015

TMS Industrial Services maakte een aantal weken geleden bekend dat TMS België door de toenemende operaties in Vlaanderen dringend op zoek is naar nieuwe medewerkers. Ruim 75 vacatures staan er open. Walter Slootmans, HR manager van TMS België, werd hierover geinterviewd. 


Hoe komt het dat TMS België op zoek is naar zoveel mensen?

“Onze sales mensen in België zijn nog steeds volop bezig met de uitbouw van onze klantenportefeuille. Bij de medium accounts (de kleine en middelgrote klanten) zijn de eerste resultaten daarvan al binnen. In Limburg verrichten we grote werken bij Visko Teepak en Keramo. In Oost-Vlaanderen besliste Tereos Aalst ook om met ons in zee te gaan en ook bij Arcelor kunnen we meer werk doen. Verder lopen in West-Vlaanderen de eerste aanvragen binnen van Proviron en Packo, in Vlaams-Brabant zetten we blijvend en extra in op Tiense Suikerraffinaderij, Bosch en Citrique Belge. Ook in Antwerpen doen we sinds januari extra inspanningen bij o.a. onze nieuwe klanten Schulman Plastics en Lamifil. Daarnaast bevestigen in Antwerpen alle large accounts dat ze met ons door willen, zoals BASF, Total en TOA. Hier zal het vanaf najaar extra druk worden.”

Voor welke functies zijn er nog openstaande vacatures?

“Om al deze verwachtingen bij onze klanten waar te maken zijn we op zoek naar diverse nieuwe medewerkers. De volledige lijst van onze vacatures is terug te vinden op de VDAB site. Daar staan traditioneel de lassers, monteurs, pijpfitters en  constructiemedewerkers op. Om al deze uitvoerders  goed aan het werk te houden, zijn we ook altijd nog op zoek naar extra leidinggevenden zoals brigadiers, meestergasten en werkvoorbereiders. Alles samen zijn we dus op zoek naar een 75 nieuwe medewerkers.”

Waarom zou je het iemand aanraden om bij TMS te werken?

“Onze jobs zijn gevarieerd, uitdagend en boeiend voor mensen met interesse in technisch onderhoud. Er heerst bij ons een toffe teamsfeer en je hebt hier zeker de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Ook vinden er jaarlijks met onze medewerkers evaluatiegesprekken plaats en kijken we steeds naar eventuele doorgroeimogelijkheden. TMS Industrial Services hecht zeer veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. We dragen er als bedrijf de grootst mogelijke zorg voor dat onze medewerkers veilig kunnen werken, geheel volgens de recentste veiligheidsvoorschriften en -instructies. Door continu te investeren in opleidingen en cursussen blijft de kennis van onze medewerkers ook steeds up-to-date.”

Wat zijn de kwaliteiten van de ideale collega bij TMS?

“We zoeken mensen die een technische opleiding gevolgd hebben of die al de nodige technische ervaring hebben opgedaan. Daarnaast is het voor ons bedrijf, waar dienstverlening bij de klanten op de eerste plaats staat, van groot belang dat onze werknemers flexibel zijn. Flexibel met betrekking tot de gepresteerde uren en flexibel t.o.v. het aangeboden werk. Verder zijn een constructieve houding en klantgerichtheid een must. De meeste werken voer je bij ons ook niet alleen uit, dus teamplayers zijn hier zeker in het voordeel!”

Wat wil je meegeven aan medewerkers van TMS?

“Medewerkers kunnen nog steeds helpen met het werven van nieuwe medewerkers en worden daarvoor beloond met 500 euro bruto.”

Geinteresseerd?

Bekijk hier alle vacatures. Solliciteren kan via Kevin Goyvaerts of solliciteer digitaal via Vindjemaat.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.