TMS België heeft met succes de nieuwe ISO 9001:2015 en VCA-p audit volbracht !

18 mei 2017

De ISO 9001 versie 2015 & VCA-p-audit vond plaats in de bureaus, werkplaatsen en werven van TMS Industrial Services .  De combi-audit werd uitgevoerd door de auditoren van SGS van 8 mei tot en met 17 mei.  De combi-audit verliep succesvol en TMS is geslaagd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015 en VCA-p.

TMS België was aan de beurt voor de 3-jaarlijks VCA-p  hercertificatie-audit.  Omdat er een nieuwe ISO 9001 norm is verschenen, werd de audit uitgevoerd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.  De volgende locaties werden geauditeerd; Tienen, Zwijndrecht, Lummen en Gent, onze werflocaties en de verschillende afdelingen van TMS België.  De auditoren hebben opgemerkt dat er verschillende optimalisaties zijn doorgevoerd om het hoog niveau van kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn te bestendigen.  Deze verbeteringen hebben onze organisatie weer tot een hoger niveau getild. De combi-audit werd integraal door SGS uitgevoerd en de afsluitingsmeeting van de audit is zeer positief afgesloten.  Er is geen enkele major “non-conformity” vastgesteld.

De ISO 9001 en VCA-P hercertificatie-audit is weer binnen en TMS laat wederom zien dat veiligheid en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn. Niets aan het toeval overlaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.