Gelukkig Nieuwjaar!

4 januari 2016

Het is voor ons een bijzonder genoegen u, op deze eerste werkdag van het jaar, een Gelukkig Nieuwjaar te mogen wensen!
Moge al uw wensen en dromen vervult worden in dit nieuwe jaar!


Bij het begin van dit nieuwe jaar kijken we toch nog graag even terug naar het afgelopen jaar.

U weet dat veiligheid de bouwsteen is van het beleid van TMS. Opnieuw resulteerde dit, net als de voorgaande jaren, in sterke veiligheidscijfers die gewaardeerd worden door onze klanten, verzekeraars, controle-organismen, partners en uiteraard ook onze eigen medewerkers.
Opnieuw toonden we dat we met doorgedreven opleiding en bewustmaking het verschil maken. Leuke tools zoals onze nieuwe veiligheidsboekjes, met daarin LMRA (last minute risico analyse), MOS (melding onveilige situatie), en safety-notes helpen ons daarbij. Dit alles samen met onze actieve toolboxmeetings en veiligheidsrondgangen hebben alweer geleid tot zeer goede ongevallenstatistieken en een bijzonder lage frequentiegraad. U kan onze statistieken opvragen door te reply-en op deze mail. Graag willen we onze veiligheidswerking verder optimaliseren door een nog nauwere samenwerking met uw verantwoordelijken.

Ook onze kwaliteit-resultaten zijn er om ‘U’ tegen te zeggen. Alle, ja alle!!, audits van het afgelopen jaar beëindigden we met een positief resultaat, dat meermaals de perfectie benaderde. Een overzicht van de lange lijst audits vind je in onze blog op onze website.
Maar laat ons eerlijk zijn.

Een succes boek je nooit alleen! 2015 is geworden wat is, mede dankzij het ongelooflijk sterke vertrouwen van onze klanten. U dus. We zijn trots en nederig tegelijkertijd dat we elk jaar opnieuw u moge dienen en blij dat we ook in het afgelopen jaar weer 10-talle nieuwe klanten konden verwelkomen, die we niet opnoemen omdat de lijst te lang is, maar dat staat dan weer in schril contrast tot onze enorme waardering tot het vertrouwen dat we van u genieten.

Omdat alles te verwezenlijken blijven we werken aan de uitbreiding van onze ploegen. Onze medewerkers stonden het afgelopen jaar 364 dagen, 7 dagen op 7, 24 op 24u voor u paraat. Wist u dat we het afgelopen jaar meer dan 100 mensen hebben aangeworven en ons aansturend vermogen werd versterk met een business development manager, een QA/QC coördinator, een uitbreiding van onze interne veiligheidsdienst, en verschillende projectleiders en junior branchmanagers.

Kortom: We staan klaar om U ook in 2016 met de beste medewerkers en de meest ambitieuze ploeg te ontzorgen, waarbij we ook in de nieuwe jaar:

Niets aan het toeval overlaten!

Gelukkig Nieuwjaar!


Jo, Marco, Piet en Walter
Directie – TMS Industrial Services

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.